Tuin

Waarom beschermhoezen?

Er is een ruime keuze uit verschillende soorten beschermhoezen. Maar waarom gebruiken we ze nou? U heeft een mooie set tuinmeubelen in de tuin staan. Maar om deze nou elke keer op te bergen als er wat regen valt, is niet te doen. Daarom is de beschermhoes voor onder andere uw tuinmeubelen een goede oplossing. Nooit meer gesjouw met uw meubelen als de kou en de regen er aan komen. Hetzelfde geldt voor de parasols: zo’n parasol is niet zo licht als hij er uit ziet. Dus hoe fijn is het als u uw parasol de hele winter en herfst kan laten staan? Zo zorgt u gelijk goed voor uw rug. Er zijn verschillende soorten beschermhoezen: hoezen voor tuinmeubelen, loungesets, parasols,
stoelen en banken.

Hipste loungesets

Loungesets worden steeds populairder. Iedereen heeft wel de wens om zo’n set in de tuin te hebben staan. Hoe lekker is het om met warm weer in uw eigen tuin te genieten van de zon? U heeft natuurlijk eerst een loungeset nodig, om deze vervolgens goed te beschermen met een beschermhoes speciaal voor loungesets. Maar zo’n loungeset kopen is niet niks. Daarom is het voor u interessant om te weten: wat zijn nou de hipste loungesets van dit moment? Loungesets met een aluminium frame en wicker bekleding zijn op dit moment erg gewild. Wicker betekend kunststof vlechtwerkdraad. Deze loungesets zijn erg stevig, zijn licht en kunnen verschillende  weersomstandigheden aan. Ook erg populair is een lounge dining set. Dit is een loungeset uitgerust met een brede hoekbank en een aantal krukken. Perfect voor de barbecue chef! Vervolgens zijn er de texfiber loungesets. Dit is een kwalitatief kunststof materiaal. Bij deze loungesets ligt de prijs vaak wat hoger dan bij de gemiddelde loungesets. Hierbij hoeft u niet per se kussens te gebruiken. Hij is ook erg comfortabel zonder kussens, dat maakt hem zo populair.

Niet te vergeten…

Maar dat is nog niet alles. Heeft u de schuur ook zo vol staan? Een scooter neemt ruimte in beslag. Daarom kunt u er voor kiezen om uw scooter buiten de schuur te laten staan. Maar dan wilt u niet dat hij beschadigd of vies word doordat hij buiten staat. Daarom is er ook een beschermhoes voor scooters en fietsen. Dit is een goede oplossing voor uw te volle schuur of garage. Uw fiets of scooter kan veilig buiten staat. En zo heeft u zelf de levensduur toch een klein beetje zelf in de hand. Er zijn ook beschermhoezen voor tafeltennistafels. Die staan toch vaak buiten en zijn niet altijd gemaakt van het allerbeste materiaal. Daar komt bij dat een beschermhoes een stuk goedkoper dan een gloednieuwe loungeset, scooter of parasol.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *