Tuin

Voordelige loungesets online kopen

Het mooie weer is eindelijk weer aanwezig en dat zorgt ervoor dat we meer en meer tijd doorbrengen in de tuin, of op het balkon natuurlijk. Als je ook beschikt over een tuin of een balkon dan is het leuk om een langs zet daar te plaatsen zodat je heerlijk in de buitenlucht kunt ontspannen. Een loungeset bestaat meestal uit een tafeltje en een bank en kussens zodat je met een simpele opstelling een heerlijke plek kunt creƫren. Op onze webwinkel vind je verschillende langs Zuid die je kunt aanschaffen of zelf kunt samenstellen voordat je dit doet. Stadje gewenste set en niet tussen dan kan je natuurlijk gerust contact opnemen met onze tuinspecialisten die je wellicht een passend aanbod kunnen doen.

De favoriete loungesets van dit jaar

Tegenwoordig zien we natuurlijk de trend van duurzaamheid en mensen willen ook dat de tuinmeubelen gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen. Dit laten we daarom steeds vaker terugkomen in het assortiment. Veel van onze lancet zijn gemaakt van kunststof maar er zijn ook enkele die zijn gemaakt van enkel hout. Bijvoorbeeld teakhout. De meeste bestaan echter uit kunststof gecombineerd met alle aluminium framewerk. Wat je wenselijk zijn, je vindt het allemaal op de Vries.nl.

Zelf een langs meubel voor de tuin samenstellen

Elke tuin is weer verschillend en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom is het niet alleen mogelijk om een complete tuinset te bestellen als je op zoek bent naar meubels voor buiten. Het is ook mogelijk om een set zelf samen te stellen door bijvoorbeeld een bank met een ander soort stoel of tafel te combineren. Wat je verrassen door mogelijkheden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *