Huis

Een ruim assortiment schaduwdoeken bij ZONZ

Al meer dan 10 jaar is ZONZ Sunsails expert in maatwerk schaduwdoeken . Via de website van ZONZ creëert u volledig naar eigen smaak uw schaduwdoek. U kunt kiezen uit de vorm, kleur, afmetingen en het materiaaltype. Een schaduwdoek is de ideale vervanger voor de parasol en brengt vele voordelen met zich mee.

 

Schaduwdoeken als vervangers van de parasol

Een parasol is niet bestand tegen weer en wind, kan niet het hele seizoen buiten blijven staan en vergt veel opbergruimte. Een schaduwdoek daarentegen kan het hele zomerseizoen buiten blijven hangen, is bestand tegen regen en wind en brengt geen zware parasolvoet met zich mee. Een schaduwdoek is een katoenen of polyester doek die gebruikt wordt om schaduw te creëren. U kunt het doek online samenstellen volgens uw eigen wensen en het is eenvoudig te bevestigen. Na het ophangen, heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u er het hele seizoen van genieten.

 

Een schaduwdoek samenstellen

Schaduwdoeken kunnen driehoekig of vierkant zijn. U kunt kiezen uit gelijke en ongelijke zijden en uit gecurvde of rechte zijden. Daarnaast kiest u zelf de afmetingen, de kleur en de bevestigingsmaterialen. Er zijn verschillende soorten schaduwdoeken, waarvan we de bekendste voor u op een rijtje zetten.

  • Schaduwdoek waterdoorlatend: Een waterdoorlatend schaduwdoek is een doek met kleine gaatjes dat tot 95% beschermt tegen UV-straling. Door de gaatjes kan de regen door het doek heen en dat voorkomt een waterzak bovenop het doek. Dit schaduwdoek kan horizontaal, verticaal of schuin bevestigd worden.
  • Waterdicht zonnezeil: Een zonnezeil is een waterdicht zonnescherm gemaakt van waterafstotend materiaal. Het zeil dient op afschot gemonteerd te worden voor de afvoer van regenwater. De warmte blijft grotendeels onder het doek hangen.
  • Harmonicadoek: Een harmonicadoek is een flexibel waterdoorlatend of waterdicht doek voorzien van lamellen, dat over staaldraden open en dicht schuift. U kunt op deze manier makkelijk wisselen tussen zon en schaduw.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *