Geen categorie

Op zoek naar een nieuwe vloer?

Kies voor een specialist in de regio.wij zijn de specialist en het creëren van een vloer waar u echt van kunt genieten, en industriële look zoals een echte betonvloer maar toch de voordelen van een echte kunststof vloer ervaren? Bij ons is het allemaal mogelijk. Er zitten bovendien veel voordelen aan het hebben van een gietvloer in huis. U hoeft er weinig tijd aan te besteden want het onderhoud is werkelijk een fluitje van een cent. We vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden en de vele voordelen die u kunt ervaren als u gebruik maakt van een gegoten vloer in huis.

 

Diverse manieren van afwerking mogelijk

 

Zoals hierboven al even kort genoemd hebben is het ook mogelijk om deze kunststofvloeren op een manier af te werken zodat deze lijken op een echte betonvloer, dit wordt ook wel een betonlookvloer genoemd. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden voor de afwerking van uw gegoten vloer. zo wordt er voor de laatste laag een vloercoatong gebruikt, een soort verf die u naar eigen wens kunt kiezen. Hierdoor kan u de vloer in iedere gewenste kleur of stijl laten aanbrengen.

Meer voordelen als u een gietvloer in huis heeft

 

Als u er daadwerkelijk voor kiest om een gegoten vloer aan te laten brengen door een specialist dan kan het nog veel meer voordeel opleveren. Een daarvan is bijvoorbeeld het feit dat u veel minder werk aan het schoonmaken heeft. Bij traditionele vloeren wordt er gebruik gemaakt van Naarden en landen, maar dat is bij een gietvloer niet zo. In deze naar de Nederlanden kan vaak rommel ontstaan wat je met een gietvloer dus voorkomt.. Daarnaast is de levensduur ook nog veel langer, onder andere omdat de gietvloeren veel makkelijker schoon te maken zijn.

Kies voor een specialist uit de regio

 

Dit artikel is geschreven door de gietvloer expert, Gietvloer Rotterdam. mooi in deze regio en heb je interesse om een kwalitatieve en duurzame vloer aan te laten brengen wij niet veel werk van hebt? Neem contact op en laat u verrassen door de scherpe prijzen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *