Huis

Een net en verzorgd huis

Als je aan een net en verzorgd huis denkt, denk je al snel aan de binnenkant van het huis. Zijn de muren netjes geverfd, staan er mooie meubels in en is het schoon? Maar de buitenkant van het huis valt zeker zoveel op! Bladdert de verf van de muren en zijn de kozijnen rot? Dan ziet een huis er al snel verwaarloosd uit, ook al heb je de binnenkant nog zo netjes verzorgd. Iedereen die voor de deur staat zal opmerken dat de buitenkant van het huis niet is bijgehouden.

Verzorg ook de buitenkant van je huis als je een nette indruk wil maken

Niet alleen voor een nette indruk dien je de buitenkant van je huis te laten bijhouden door een schilder. Het is ook van groot belang voor de kwaliteit van de muren en de kozijnen. Het is slim om minimaal iedere 5 jaar een opknapbeurt aan de buitenzijde van je huis te geven. Laat de buitenschilder een controle uitvoeren en de opknapwerkzaamheden verrichten. Zo weet je of de kozijnen nog heel zijn en kan een kleine reparatie er voor zorgen dat je kozijnen jaren langer meegaan. Een nieuwe verflaag doet wonderen voor de bescherming maar ook voor het aanzicht van het huis.

Geef geld uit aan onderhoud en bespaar op dure reparaties

Als je één keer in de 5 jaar de kozijnen laat schilderen door de buitenschilder voorkom je dat de kozijnen gaan rotten. Nieuwe kozijnen kopen is vele malen duurder dan het plegen van onderhoud aan de kozijnen. Door het onderhoud serieus te nemen kun je jaren langer doen met je kozijnen en dus grote kosten uitsparen. Ben je bang dat je vergeet iedere 5 jaar een buitenschilder in te huren? Plan dan periodiek een afspraak in bij de buitenschilder en zorg dat het niet vergeten kan worden.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *