Geen categorie

Kunnen led lampen ook buiten gebruikt worden?

Naast het uitgebreide assortiment aan binnenverlichting is er ook een gevarieerd assortiment led lampen verkrijgbaar wat speciaal voor buitengebruik is. Deze lampen geven uw buiten een mooie uitstraling en zijn vorst en water bestendig. Led buitenlampen zijn uitermate geschikt voor het maken van een mooie accent verlichting met een prachtige uitstraling. De buitenverlichting is eenvoudig zelf te installeren, maar natuurlijk zijn er ook professionals die u hiermee graag willen helpen.

Tuinverlichting

 

Zeker in de zomer is het goed toeven in de tuin met een sfeervolle verlichting zodat u tot in de late uurtjes kunt genieten van uw eigen tuin. U kunt de lampen gebruiken voor de verlichting van uw pad of juist een struik of boom accentueren. Maar natuurlijk ook de complete buitenruimte verlichten. Led lampen voor buiten zijn van een hoge kwaliteit. Dit is ook wel nodig omdat buiten door de weersomstandigheden de verlichting vaak veel te verduren heeft. Daarbij zijn de led lampen zeer duurzaam en milieu vriendelijk. De lampen kunnen op diverse manieren worden toegepast en zijn een volwaardige vervanging van de halogeen of de gloeilamp en hebben een natuurlijke lichtkleur.

Wat is Led verlichting en wat zijn led lampen?

 

Nadat we zijn overgegaan van de ouderwetse gloeilamp naar de Led verlichting zijn er nog steeds misverstanden over. Zo denken veel mensen dat een Led lamp een langere levensduur heeft dan de gloeilamp. Ledlampen zijn wel tot 7 keer zuiniger in het stroomverbruik en blijven een constante kwaliteit van licht afgeven, maar gaan helaas echt niet eeuwig mee. Daardoor bespaart u toch aanzienlijk veel geld.

Wat zijn de voordelen van led lampen?

 

Naast het feit dus dat ze veel geld op uw stroomverbruik besparen worden Led buitenlampen niet warm, terwijl u in het verleden vast en zeker wel eens uw vingers heeft gebrand aan een gloeilamp. Ook ontstaan hierdoor dus geen verkleurde plekken meer op uw muren of het plafond. Een ledlamp heeft een mooie lichtkleur en niet de gelige kleur die vroeger de gloeilampen produceerden. Tevens is een led lamp zeer milieu vriendelijk omdat deze geen kwikdampen heeft.

Zijn er nog andere voordelen?

 

–          Een led lamp heeft geen opwarmingstijd en brand meteen volledig.

–          Led lampen kunnen ook buiten worden gebruikt, zelfs als het vriest.

–          De lampen zijn niet trilling gevoelig.

–          U kunt de juiste sfeer creëren door de lampen te dimmen.

–          De Led lampen hebben een warme kleur en zijn niet kil en wit.

Waar zijn deze lampen verkrijgbaar?

 

U kunt uw lampen kopen bij een specialisten in lampen of op internet via webshops. Ook zijn de lampen verkrijgbaar in diverse kleuren om een speciale sfeer in uw huis te creëren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *